Parkzicht Fase 3

Thunissen Bouw gebruikt de BouwApp om hun klanten (de kopers van de appartementen) te informeren over de voortgang van het project. Parkzicht fase 3 zijn twee appartementencomplexen aan de voet van de duinen. Projectleider, Mauro Shintu, is verantwoordelijk voor het project en beheert de BouwApp. Gemiddeld plaatst hij 1 a 2 keer per week een update om zo de bewoners op de hoogte te houden.

 

Herinrichting Binnenstad Oost te Rhenen

Polinfra gebruikt de BouwApp om omwonenden, winkeliers en de gemeente te informeren over de ontwikkelingen op het project herinrichting binnenstad Oost. Dit project bestaat met name uit grondwerk, rioleringen, straatwerk en groenvoorziening.
Zowel de directeur als de uitvoerder maken de foto’s en plaatsen deze op de BouwApp. De volgers van het project ontvangen een aantal keer per week een update via de BouwApp.

Verbreding A1

Combinatie Van Gelder – Mobilis zet de BouwApp in om o.a. omwonenden en weggebruikers te informeren over de voortgang van het project. De A1 wordt met één rijstrook verbreed tussen Hoevelaken en Bunschoten. De omwonenden en weggebruikers zullen tijdens deze werkzaamheden verkeers- en geluidhinder
ervaren. Communicatie is daarom erg belangrijk.
Omgevingsmanager bij Van Gelder, Joris van den Hoek, beheert de BouwApp. Gemiddeld plaatst hij 1 update per dag om zo de volgers van het project via de BouwApp te informeren.