Deel eenvoudig updates van al uw projectontwikkelingen.

De BouwApp legt sterk de nadruk op de positieve ontwikkelingen van uw project door de mogelijkheid om updates te publiceren. Via een aantrekkelijke tijdlijn deelt u foto’s, video’s en documenten en gunt u de projectomgeving een kijkje achter de bouwhekken. De projectomgeving raakt zodoende nauw betrokken bij uw project, waardoor het draagvlak groeit. Draagvlak wordt inzichtelijk door de mogelijkheid om de updates te kunnen liken en delen via social media.

MOCKUP-DELEN

Vraag de omgeving om hun mening over belangrijke onderwerpen.

Door periodiek de tevredenheidsmonitor van de BouwApp in te zetten, weet u altijd hoe de omgeving over uw project denkt. Met de tevredenheidsmonitor stelt u vragen over vooraf vastgestelde onderwerpen. Door een score te geven van 1 tot 5, kunnen volgers van uw project hun mening m.b.t. deze onderwerpen kenbaar maken. Op basis van deze scores kunt u tijdens het proces bijsturen en/of uw communicatie aanpassen.

MOCKUP-SCORE

Biedt een luisterend oor voor vragen, opmerkingen en klachten van omwonenden.

Met de BouwApp kunnen omwonenden van uw project op elk moment contact opnemen met de omgevingsmanager. De BouwApp maakt een dialoog tussen omwonende en omgevingsmanager mogelijk. Alle conversaties komen in de beheermodule en zo heeft u uw klachtenregistratie handig in 1 overzicht. Periodiek kunt u de opdrachtgever rapporteren over het aantal vragen, complimenten en klachten.

MOCKUP-LUISTEREN

Kondig hinder en hoogtepunten tijdig aan

Binnen de BouwApp is het mogelijk om omwonenden te informeren over aankomende hinder en hoogtepunten. Door het gepland verzenden van push notificaties is het mogelijk om ruim en kort van te voren betrokkenen te informeren over bijvoorbeeld een omleiding of feestelijke opening. Op die manier kunt u communiceren met de omgeving op het moment dat het er toe doet.

MOCKUP-AANKONDIGING

Maak uw doelstellingen voor omgevingscommunicatie meetbaar.

Achter de aantrekkelijke BouwApp schuilt een professioneel content management systeem. Naast het eenvoudig onderhouden van uw project(en) kunt u verschillende statistieken inzien en rapportages maken. Zo kunt u bijvoorbeeld de mate van tevredenheid van uw projecten vergelijken met andere projecten. Zo weet u hoe uw project gewaardeerd wordt en kunt u bijsturen waar nodig

STATISTIEKEN-MOCKUP